Aromabar witte wijn (12 aroma's)

Vind je het leuk om beter wijn te leren ruiken en proeven? Dan hebben wij een aromabar wijngeuren assortiment voor witte wijn. In deze aromabar zitten de 12 meest voorkomende aroma’s van witte wijn.

Lees meer...

Vindt je het leuk om beter wijn te leren ruiken en proeven? Dan hebben wij een aromabar wijngeuren assortiment voor witte wijn. In deze aromabar zitten de 12 meest voorkomende aroma’s van witte wijn. Met het gebruik van deze aromabar zult u bewuster wijn gaan proeven, geuren gaan ontdekken en zo langzaam in staat zijn om de verschillende druivensoorten en karaktereigenschappen van verschillende wijnen te onderscheiden. Ook is het een ideale manier om zelf te ontdekken welk type druiven je het lekkerste vindt. Met een heerlijk glas witte wijn in de hand kun je de specifieke kenmerken vergelijken met de geuren uit de aromabar. Ook het blind ruiken aan de flacons en de geuren proberen te herkennen en benoemen kan leerzaam zijn als u beter wijn wilt leren proeven.

De aromabar witte wijn bevat de voornaamste aroma's die men in witte wijn aantreft. De verpakking bevat 12 geurflacons en een Engelstalig instructieboekje. Breidt uw kennis uit en train uw neus voor wijn. Ideaal voor wijnkenners en een uitstekend geschenk voor de wijnliefhebber.

Geurflacons: ananas - peer - kruisbes - abrikoos - honing - perzik - banaan - appel - sinaasappel - grapefruit - vijgen – citroen*


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen