Over Wijn Voor Nu


Onze wijn webshop is opgezet vanuit onze passie voor wijn. We zoeken naar bijzondere wijnen die door kleine wijnboeren en wijnhuizen met liefde en passie worden gemaakt. Wijn kopen bij WijnVoorNu is dus een beleving en we verkopen dan ook niet de massa wijnen van grote coöperaties die te koop zijn in de supermarkt of wijnwinkels. Wijn kopen bij ons moet voor iedere klant een bijzondere beleving zijn. En die beleving hoeft geen vermogen te kosten want wij zoeken naar exclusieve maar zeer betaalbare wijnen. De meeste van onze wijnen importeren we zelf en verkopen deze dan ook exclusief in Nederland. Op deze manier willen jou laten ontdekken dat er prachtige wijnen te vinden zijn voor een zeer vriendelijke prijs.

Natuurlijk proberen we ook mooie wijnaanbiedingen te verkopen maar dat mag nooit ten koste gaan van de constante kwaliteit die we willen leveren. Wij staan dan ook voor de volle honderd procent achter alle witte wijn, rode wijn, rosé, prosecco's en exclusieve wijnen die we verkopen.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding is voor ons een van de belangrijkste criteria voor het wel of niet verkopen van een wijn.

Wil je meer informatie over een van onze wijnen? Mail ons dan op: info@WijnVoorNu.nl
Tijdens kantooruren is onze klantensercie te bereiken op 020-2614 770 

  

 

Bedrijfsgegevens

WijnVoorNu
Valschermkade 18 (Hoofddorppleinbuurt)
1059CD Amsterdam

Tel: 020-2614 770 
KvK: 57479631
Btw nr: NL 852598774B01
IBAN: NL40 INGB 0006 8184 00
BIC: INGBNL2A