Spaans wijnpakket (incl. wijnkist)

Elegant Spaans wijnpakket inclusief luxe houten wijnkist met daarin een frisse en fruitige Verdejo en twee volle Tempranillo wijnen uit het wijngebied Toro. Een genot om te drinken voor bij de borrel of bij een heerlijke maaltijd. Al deze wijnen verk...

Elegant Spaans wijnpakket inclusief luxe houten wijnkist met daarin een frisse en fruitige Verdejo en twee volle Tempranillo wijnen uit het wijngebied Toro. Een genot om te drinken voor bij de borrel of bij een heerlijke maaltijd. Al deze wijnen verkopen wij ook los (per doos 6 flessen) in onze wijn webshop.

Valdelapinta Verdejo 2016

Voor de liefhebbers van Verdejo is dit de perfecte huiswijn om elke dag te drinken! Een mooie Verdejo uit het Spaanse Rueda met volop fruit (citrus) en met een zweem van groene kruiden (buxus en gras). Een erg fruitige wijn met een zachte en zuivere afdronk. Heerlijk om elke dag van te genieten en ook heerlijk bij de lunch, of bij lichte maaltijden. Deze Valdelapinta verkopen wij exclusief in Nederland.

Reja Rejadorada 2015
Een prachtige volle rode Tempranillo uit de provincie Toro. Eentje waar je bij de eerste slok echt even stil staat en (na-)geniet. Bijzonder in zijn prijsklasse en soort behoort deze wijn volgens ons tot de absolute top. De wijn is donkerrood van kleur en heeft in de neus veel donker fruit, is kruidig met een diversiteit aan specerijen. De wijn heeft een complexe structuur en een mooi evenwicht tussen fruit, zuren en tannines. De wijn is gemaakt van de Tinta de Toro druif, de lokale variant van Tempranillo.  

Rejadorada Tinto Roble 2015
Wij vinden dit echt een prachtige volle rode Tempranillo uit de provincie Toro. Eentje waar je bij de eerste slok echt even stil staat en (na-)geniet. Bijzonder in zijn prijsklasse en in zijn soort behoort deze wijn volgens ons tot de absolute top. De wijn is donkerrood van kleur en heeft in de neus veel donker fruit, is kruidig met een diversiteit aan specerijen. De wijn heeft een complexe structuur en een mooi evenwicht tussen fruit, zuren en tannines. De wijn is gemaakt van de Tinta de Toro druif, de lokale variant van Tempranillo.

 


Wijn inclusief luxe houten wijnkist

Deze rode wijn wordt geleverd inclusief een luxe houten wijnkist met schuifdeksel en gevuld met stro. Onze wijnkisten zijn van goede kwaliteit en met mooie ronde randen. Wij verkopen houten wijnkisten in verschillende soorten en maten. Voor exclusieve wijnkisten (zoals een wijnkist van eikenhout of een wijnkist voor meer dan vier wijnen) kan je ons mailen op info@wijnvoornu.nl. Wil je wijn als relatiegeschenk geven dan verkopen we een aantal standaard pakketten onder het kopje 'relatiegeschenken'. Wil je liever je eigen wijn in een wijnkist samenstellen? Bel of mail ons en wij regelen het voor je. Een wijnkist laten bedrukken met logo kan ook vanaf 25 stuks (prijzen op aanvraag).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen