Vacuümpomp

Voor echte wijnliefhebbers is deze vacuümpomp onmisbaar! De vacuümpomp is ideaal voor het langer bewaren van een geopende wijnfles. Of het nu rode wijn, witte wijn, mousserende wijn of rosé is, het maakt niet uit. Deze vacuümpomp bewaart je wijnen...

Lees meer...
€17,95
Per stuk: €13,95
Totaal €13,95 Incl. btw

Voor echte wijnliefhebbers is deze vacuümpomp onmisbaar! De vacuümpomp is ideaal voor het langer bewaren van een geopende wijnfles. Of het nu rode wijn, witte wijn, mousserende wijn of rosé is, het maakt niet uit. Deze vacuümpomp bewaart je wijnen optimaal door de resterende lucht uit de fles te halen, waardoor de wijn niet meer in contact komt met zuurstof wat bederf veroorzaakt.

De smaak en geur van de wijn blijven met deze vacuümpomp tot wel drie dagen langen behouden. Het ergonomisch design zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt pompen en druk verlies wordt tegengegaan. Het gebruik van deze wijnpomp is zeer eenvoudig, zet een van de stoppen op de fles, druk hem naar benden, zet de pomp op de stop en beweeg hem van boven naar beneden. Wanneer alle lucht uit de fles is, zul je enige weerstand voelen en kun je de pomp van de stop halen. Gemaakt van ABS kunststof met rvs. Natuurlijk is deze set leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven!  Afmeting: 15.5 cm x 8.5 cm x 3.9 cm

 

Wijnaccessiores

Wijnaccessoires of wijn kopen via onze wijn webshop heeft vele voordelen. Ten eerste hoeft je niet meer te sjouwen met flessen en zware dozen want alle rode wijn, witte wijn, mousserende wijnen en wijnaccessoires worden door PostNL bij je thuisbezorgd. Onze wijnaccessoires zijn allemaal van hoge kwaliteit en ben je na aankoop toch niet tevreden van geldt ook voor onze wijnaccessoires de 100% proefgarantie. Wijnaccessoires kopen via internet is een nieuwe trend aan het worden, want het is makkelijk en snel en je besteld wijnaccessoires wanneer het jou uitkomt en ze worden binnen 24 uur bij je thuisbezorgd.

Mocht je persoonlijk advies willen bij het uitzoeken van je wijnen dan zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar via 020-2614 770 of via info@WijnVoorNu.nl (ook in het weekend). Wijn kopen was dus nog nooit zo gemakkelijk en we doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Want wijn kopen heeft ook met gevoel en emotie te maken, je wilt namelijk de perfecte wijn die past bij een mooi diner of juist de ideale borrelwijn tijdens een feestje. Wijn kopen via onze wijn webshop en met het persoonlijk advies wat wij bieden kunnen we je helpen om de juiste keuzes te maken en elke dag te genieten van een mooi glas wijn. De voordelen van wijn kopen bij WijnVoorNu op een rijtje: 100% proefgarantie, wijnaccessoires of wijn kopen waar en wanneer het jou uitkomt, wijn kopen met persoonlijk advies, exclusieve maar betaalbare wijnen door directe inkoop bij kleine wijnboeren en wijnhuizen.

Jacob 21-04-2016 19:38

Prima en handig apparaat, gebruik hem nu voor elke fles wijn die ik open.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen