Aromabar rode wijn

Vindt je het leuk om beter wijn te leren ruiken en proeven? Dan hebben wij een aromabar wijngeuren assortiment voor rode wijn. In deze aromabar zitten de 12 meest voorkomende aroma’s van rode wijn. Met het gebruik van deze aromabar zult u bewuster wi...

Lees meer...

Vind je het leuk om beter wijn te leren ruiken en proeven? Dan hebben wij een aromabar wijngeuren assortiment voor rode wijn. In deze aromabar zitten de 12 meest voorkomende aroma’s van rode wijn. Met het gebruik van deze aromabar zult u bewuster wijn gaan proeven, geuren gaan ontdekken en zo langzaam in staat zijn om de verschillende druivensoorten en karaktereigenschappen van verschillende wijnen te onderscheiden.

Ook is het een ideale manier om zelf te ontdekken welk type druiven je het lekkerste vindt. Met een heerlijk glas rode wijn in de hand kun je de specifieke kenmerken vergelijken met de geuren uit de aromabar. Ook het blind ruiken aan de flacons en de geuren proberen te herkennen en benoemen kan leerzaam zijn als u beter wijn wilt leren proeven. De aromabar rode wijn assortimentsdoos bevat de voornaamste aroma's die men in rode wijn aantreft.

De verpakking bevat 12 geurflacons en een Engelstalig instructieboekje. Breid uw kennis uit en train uw neus voor wijn. Ideaal voor wijnkenners en een uitstekend geschenk voor de wijnliefhebber. Geurflacons: bosbes - aardbei - pruim - framboos - zwarte bes - kers - bramen - peper - viooltjes - amandel - groene paprika - munt.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »